Membran Biyoreaktör (MBR) Sistemi

Yeşil bir dünya anlayışı ile suyun geri kazanımı gittikçe önem kazanmakta ve bu sebeple atıksu arıtma sistemleri her geçen gün kendini yenileyerek ileri arıtma sistemleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Membran biyoreaktör sistemleri (MBR) özellikle gri suyun arıtılması ve yeniden kullanılabilmesi için kullanılan verimli sistemlerdir. Arıtılan Atıksu bahçe sulama veya yıkama amaçlı kullanımın yanı sıra proses suyu ihtiyacı kapsamında istenilen niteliklere kadar arıtılarak temiz su kullanım maliyetini düşürmektedir. Düşük basınç ile çalıştığından enerji maliyeti de düşmektedir.

Membran biyoreaktör sistemleri (MBR) geleneksel yöntemlere kıyasla daha iyi bir arıtma sağlamaktadır. Hem evsel hem de endüstriyel atık sularda kullanımının mümkün olması kullanım alanını genişletmektedir. Özellikle evsel arıtma sistemlerinde klasik arıtmalara oranla daha az yer kapladığından, Atıksu arıtma tesisi için yer sıkıntısı çekilen yerler için idealdir.

MEMBRAN BİYOREAKTÖR (MBR) PROSESİ

Bilçev Mühendislik olarak, müşterilerimizin atıksu karakteristiğine özel olarak yapılan projelendirme ile, kullanılan membran modüllerini ihtiyaca göre tasarlamaktayız. 

ÖZELLİKLER MBR-BLCV
Materyal PVDF
Gözenek Çapı 0,1 µm
Çalışma pH Aralığı 2-10

Çalışma Sıcaklık Aralığı (°C)

5-40
Yükseklik 100 cm- 150 cm- 200 cm

KATALOG

Aşağıda yer alan butona tıklayarak Pdf formatındaki kataloğumuzu indirebilirsiniz!

PDF Katalogu İndir

BİZE ULAŞIN

Halkapınar Mahallesi 1202/1 Sk No:69 D:103 İnşaatçılar İşhanı, Konak - İzmir
T : (0232) 457 50 21
F : (0232) 457 50 81